Onze kaart vernieuwd continu en sinds de opening van de terrassen kunnen we met trots zeggen dat we ons hebben gefocust op verschillende categorieën, waaronder fingerfood, Shared dinner en fine dining. De combinatie hiervan hebben we gemaakt zodat er voor ieder wat wils is en we iedereen tevreden kunnen stellen. We zagen vaak overdag tijdens de borrel dat een bitterbal onvoldoende was en dat er gevraagd werd naar iets exclusiever, een stukje lokale kaas van de kaasboer, een stukje worst van de lokale boer of een lekkere warme snack. Met de overheerlijke fingerfood kaart kunnen we hieraan voldoen. Ook het delen van eten is helemaal in en we zijn niet blind voor dit soort gezellige initiatieven en dragen hier graag aan bij. Hier kan je dus kiezen uit verschillende landen, van Mexicaanse burritos tot aan een lekkere Italiaanse tapa. Ook de Spaanse keuken hebben we meegenomen en de Griekse keuken is ook present. Wat dacht je van een heerlijke koften of een mini broodje Gyros. Lekker samen borrelen of eten is natuurlijk een pré i.c.m. een lekkere wijn. De drankkaart is aangevuld met heerlijke wijnen van Vinopura waaronder Merlot wijnen uit de streek Bordeaux.

Fine dining

Fine dining is helemaal in, men is bereid te betalen voor kwalitatief hoogwaardig eten en wij vinden het belangrijk hier op in te spelen. Daarom hebben we de hoogwaardige gerechten hier op aangepast, oesters, luxe stukje Picanha van de BBQ en lekkere bijgerechten. Ook de wijn bij Fine dining is aangepast met lekkere witte wijnen uit diverse landen als Italie, Spanje, Roemenië en Frankrijk. Ook de kwaliteit is flink vooruit gegaan met smaken als verfrissend en fris. Afhankelijk van het gerecht kiezen we dus de wijnen die het beste voor jullie passen. Hopelijk zien we jullie snel weer terug en kunnen we samen proosten op het nieuwe jaar.

Tot ziens bij Plateau Royal